ESZA infoblokk

Tardwood

Bemutatkozás

MEGÁLMODTÁK

Egy régi parasztház istállójában álltak, a keskeny kis ablakokat próbáltak lemérni. Az ötven négyzetméteres helyiségben két szűk ablak, hogy lesz ebből egy világos nappali? Aztán eszükbe jutott. Üvegezett, hosszú és elhúzható ajtó kéne a helyiség végébe, ami a tágas  teraszra és a kertbe nyílik. A szűk ablakoknak szép, széles párkányt csináltak, hogy legyen hová tenni a virágokat. Egy Kádár-kocka jellegzetes nyárikonyhájának osztott ablakát újra szerették volna gyártani, hőszigetelt formában, hogy a szoba télen is használható  legyen.  A fa legyen gondosan kezelt, időtálló, az anyag tartsa a meleget, ne engedje be a hideget, csak a fényt, a kert látványát. Nyáron látni szerették volna a gyümölcsöt a fán, télen pedig a hóesést az utcalámpa fényében. Tudták, mit szeretnének. Napfényes, meleg szobákat, időtálló munkát, szé...p belső tereket.

MEGCSINÁLTÁK

A TARDWOOD asztalosműhely egyedi méretezésű nyílászárók készítésére szakosodott. A 200 négyzetméteres műhelyben a megrendelő elképzelésének és ízlésének megfelelő kül-és beltéri ablakokat és ajtókat készítenek dolgozóik. Munkájuk során szem előtt tartják a célt, hogy – időtállóságával, egyediségével, és minőségi kivitelezésével -, minden termékük a család életének részévé váljon és őrizze az otthon melegét. Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a TARDWOOD új munkahelyeket teremt Tardon, és környékén, és visszaadja a hitet néhány mesterembernek, hogy érdemes volt tanulnia, dolgoznia.

SZERETIK

A környékbeli falvakban és náluk is, folyamatosan építkeznek. Elkelnek és kiszépülnek régi házak, üres telkeken kezdődnek meg új építkezések. Új otthonra lelnek fiatal házaspárok, és a beköltözőknek igényük van a szépre, jóra, a praktikusra, az újragondoltra. Ezért keresik meg őket, ők pedig boldogan ülnek le velük a tervezőasztalhoz, alázatosan járják körül az építkezés helyszínét, hogy megálmodják velük közös otthonukat. A feladatuk mindig ugyanaz: megbízható faipari termékeket készíteni kézzel, szívvel, szeretettel.

További információk

Cím

3416 Tard, Rózsa utca 59.

Termékek

faipari termékek (hordó, kapu, faragvány, fabútor stb.)

Kapcsolat

Czakó Zsófia

telefon

+36 70 775 8840

email

info@tardwood.hu

facebook

https://www.facebook.com/tardwoodmuhely

weboldal

https://tardwood.hu/