ESZA infoblokk

Pásti Pihenőházak

Bemutatkozás

A Kósik család Cserépfaluban él és műveli a 2,5 hektár területű szőlőjét Egerben és Noszvajon, emellett szálláshelyet is üzemeltetnek a kétágú pinceház fölött. Cserépfalu, Noszvaji út, Pásti pincesor  
Pásti Pincék és Pihenőházak: 2 lakás, egyik francia ágyas a másik 4 személyes
Az összkomfortos, pinceház jellegű, népi stílusú és berendezésű két vendégház a kétágú pinceház felett helyezkedik el. A szobákban, étkező-konyhákban az egységes stílusú bútorzatot szőlő és bor témájú képek, berendezési tárgyak is színesítik. A fürdőszobákban WC, mosdó, zuhanyzó található. Az erkélyekről csodálatos panoráma nyílik a Bükk – hegységre, a településre, valamint a Panoráma borteraszra. A vendégházak mellett parkoló, borpajta, farönkös padok, asztalok, bográcsozó van. Lent a négyágú pincében busznyi vendég fogadását is tudják biztosítani. A tufából kifaragott ...pincében címerek, térkép és bort kínáló ember is ki van faragva.
Programjaink: Borkóstolók 4, 6, 8 féle borokból borkorcsolyával, kérésre étekkel, népzenével. Faluséta (10 látnivaló, 2 km, 2 óra), félnapos (8 km) vagy egész napos (16 km) túra kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egész évben szeretettel várják Önt!  

További információk

Cím

3416 Cserépfalu, Noszvaji út, Pásti pincesor

Termékek

Összkomfortos, pinceház jellegű szálláshelyek.

Kapcsolat

Kósik István

telefon

+36 30 207 9977

email

bortkinalok@gmail.com

facebook

https://www.facebook.com/bortkinalok/

weboldal

http://bortkinalok.hu/