ESZA infoblokk

NNRéka Házi Cukrász Manufaktúra

Bemutatkozás

Története 2016 nyarán kezdődött egy miskolci kis kávézóval, amikor a tulajdonos kérésére készítette első répatortáját a finom kávék mellé, amelyet a vendégek csupa pozitív visszajelzéssel fogadtak, ezért úgy döntött, hogy cukrászattal fog foglalkozni. Ekkorra családi vállalkozásban már kistermelőként szörpöket és lekvárokat is készített. A cukrászat fenntartható, hosszú távú működését a saját készítésű, kiváló alapanyagok jelentették. A monoki Kézműves Cukrász Manufaktúrát 2018-ban alapították meg. Desszertjeiket saját termelésű gyümölcsök és adalékanyag-mentes lekvárok felhasználásával készítik, és számukra az is kiemelten fontos, hogy kihasználva a vidék adta lehetőségeket, a sütéshez szükséges további alapanyagokat is környékbeli kis- és őstermelőktől szerezzék be. Így a minőségi alapanyagoknak köszönhetően letisztult, valódi házi ízvilágot nyújtanak ...vásárlóiknak. A sütésekhez szükséges egyéb alapanyagokat (túró, vaj, méz, házi tojás) a helyi és környékbeli kistermelőkkel, őstermelőkkel együttműködve szerzik be. Mottójuk: „Használjuk ki a vidék adta lehetőségeket!”
Kistermelői partnerei
Az agrárium és a cukrászkodás számára egy komplex egységet alkot.
Mádi Sajt, Bodnár Sándor sajtkészítő – krémes natúr joghurt, sajtok
Bio-Goods Mangalica Termékek, Bán Tibor – mangalica tepertő
Borsodi Sajtműhely, Rácz Miklós sajtkészítő – orda túró, sajtok
Nádházi Kornél őstermelő – házi tojás, alma, dió, sárgabarack, szőlő
Hegedűs Szabolcs őstermelő – sárgabarack

További információk

Cím

3905 Monok, Rákóczi u. 32.

Termékek

Sütemények, Lekvárok

Kapcsolat

Nagy-Nádházi Réka

telefon

+36 30 557 1175

email

nnreka981@gmail.com

facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057817952903

weboldal

https://www.nnreka.hu/