ESZA infoblokk

Mucsonyi Termék

Bemutatkozás

Múcsony nagyközség tevékeny módon vezette életét az elmúlt időszakban, és nagy figyelmet fordított az élelmiszer-előállítás és -feldolgozás területére, azon belül is a tésztagyártásra. Gazdaságuk jó úton halad a teljes nyersanyagigény előállítása útján.  Szenvedélyük a tészta! Hiszik, hogy a kisüzemeké a jövő, és vallják, hogy egy terméket a felhasznált nyersanyagok minősége jellemzi. Szeretik a gyártás folyamatát, mert náluk fontos a minőség. Tésztáik alapanyagait tekintve nem ismernek kompromisszumot. Kizárólag liszt és tojás alkotja termékeiket, semmiféle tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaznak, és tejszármazékok híján laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Termékeik valóban házi jellegűek, színük a vidéki tojástól szép sárga, állaguk homogén, és a csomagolásban nincs törmelék.
Termékek elérhetősége:
Unió Coop boltok, Rudabánya, Izsófalva, Kazincbarcika, Edelény, Sajószentpéter, ...Miskolc, Múcsony, Szivárvány ABC Múcsony, Park ABC, Reszt Bt.

További információk

Cím

3744 Múcsony, Fő út 2.

Termékek

4-8 tojásos száraztészták: boglyas cérnametélt, szélesmetélt, spagetti, fodros nagykocka, kiskocka, szarvacska, orsó, tarhonya, csiga.

Kapcsolat

Márkusné Téglás Katalin

telefon

+36 20 249 5490

email

mucsonyszocszov@mucsony.hu

facebook

https://hu-hu.facebook.com/pages/category/Organization/Mucsonyi-SzocilisSzvetkezet-873527672755554/

weboldal

https://mucsonyitermek.webnode.hu/