Bemutatkozás
A mádi családi vállalkozás sajtműhelye 2010 óta állít elő prémium tejet és belőle készülő specialitásokat.
A friss tejből, nagy gondossággal készítenek érlelt tehén- és kecskesajtot, kéksajtot, faszenes camambert sajtot, gomolyát és különleges tejtermékeket. Teheneik a szomszédos ökofaluban, tájvédelmi körzetben legelnek, gyógynövényekben gazdag, tölgyesekkel ölelt hegyi réteken.
Mádi Sajt egyedi és karakteres ízvilágát a tiszta és minőségi tej mellett a borospicés érlelés adja.
A sajtkészítéssel párhuzamosan a tejnek minden formájában látnak fantáziát. Kínálatukban megtalálható az ordatorta, savóméz és a gyümölcsjoghurtok, vagy az olyan különlegességek, mint a különböző fűszerekben és magvakban megforgatott sajt bonbon. Sajttortáikat sűrű joghurtból, kéksajt felhasználásával és aszú kocsonyával készítik. A tejet rendszeresen a Gödöllői kutatóintézetben ellenőrzik.