ESZA infoblokk

Ízes Örömest Lekvárium Tokaj

Bemutatkozás

A 2013 óta működő tokaji Ízes Örömest Lekvárium helyi alapanyagoból, házilag, a szezonalitás és a kreativitás jegyében készíti a különleges ízvilágú termékeit. A mustos, aszús, csokoládés, levendulás, vagy más gyógynövényekkel kombinált gyümölcslekvárok, zselék és szörpök kulináris élmények megélésére csábítják az édesszájú ínyenceket.
Pásztor Krisztina, a lekvárium háziasszonya a termékkínálat összeállításakor arra törekedett, hogy minden korosztály és minden étel kapjon egy-egy lekvárpárosítást, sőt a borok és pezsgők mellé is legyen kínálatukban kísérő falat. Így a desszert ízvilágú lekvárok kóstolásához házi süteményt, a borban – jellemzően aszúban – főzött dzsemekhez pedig ízletes helyi sajtokat kínál, a borok mellé pedig a furmint fröccshöz a rózsaszörpöt, a sárgamuskotályhoz a mentaszörpöt ajánlja a Lekvárium kóstolótermében ...vagy napfényes teraszán.
De hangulatokhoz, napsütéshez és esőhöz is tud ajánlani lélekmelegítő, vagy hűsítő lekvárt, zselét vagy szörpöt. Hiszen a klasszikus gyümölcsöket igyekszik olyan ízekkel kombinálni, amelyek kiemelik, kiegészítik az alapízt és megcsiklandozza az ízlelőbimbókat.

További információk

Cím

3910 Tokaj, Bodrogkeresztrúri u. 48/B.

Termékek

lekvárok – dzsemek – szörpök – díszcsomagolású termékek

Kapcsolat

Pásztor Péterné Krisztina

telefon

+36 20 338 6598

email

pasztorkrisz67@gmail.com

facebook

https://www.facebook.com/izesoromest

weboldal

http://www.izesoromest.hu