ESZA infoblokk

Helia-D Herba-Kastély

Bemutatkozás

A Helia-D a 1980-as évek óta egyedül álló módon tokaji aszúval és tokaji esszenciával készít szépségápoló kozmetikumokat. A Helia-D Herba-Kastély a világszerte híres Tokaji Borvidék szívében, Tolcsván nyitotta meg kapuit a szépségápolás és a borvidék örömeire egyaránt fogékony közönség számára 2016-ban. A Helia-D Kft. a XVII. századi Dessewffy-kastélyt újította fel márka-bemutatóhelyként és turisztikai attrakcióként, mely jelenleg kastély- és kozmetikum-történeti kiállításnak, kozmetikum-készítő foglalkozásoknak, szépségszalonnak, szálláshelynek, Helia-D boltnak és kávézó-borozónak ad helyet egy tematikus gyógynövényes Szépségkerttel körbevéve. Félórás műhely-foglalkozásuk alkalmával a látogatók saját tokaji aszús krémet készíthetnek. Haladóknak professzionális kozmetikum-készítő workshopok is elérhetőek. A Helia-D szépségszalon borterápiás kozmetikai kezelésekkel, fodrászattal és szoláriummal várja a szépülni vágyókat. ...A Café helyi termelők gyógynövényes csemegéit, frissítőit és a Budaházy Pince borait kínálja. A Helia-D bolt tesztelhető és megvásárolható kozmetikumok széles választékával és kozmetikai tanácsadással kedveskedik.
Miért különleges a Helia-D Tokaji Borkivonatos termékcsaládja?
A Helia-D a 1980-as évek óta egyedül álló módon tokaji aszúval és tokaji esszenciával készít szépségápoló kozmetikumokat. A termékeik fejlesztésénél felhasznált 178786-os magyar szabadalom alapja az a felismerés, hogy a kozmetikai készítmények szokásos alkotórészeihez érlelt tokaji aszút és tokaji eszenciát adnak, akkor fokozódik a készítmények hidratáló hatása, így kedvezően befolyásolják a bőr anyagcseréjét, javítják a vérkeringést, táplálják a bőrt, fokozzák a bőr tónusát, fertőtlenítő hatásuk van és edzik a hámréteget. A tokaji aszú és esszencia valamennyi jótékony hatása érvényesül a Helia-D Tokaji borkivonatos lakossági és professzionális kozmetikum-családjánál, a magyar hölgyek nagy megelégedésére és egyúttal lehetőséget nyújtva egy csodás hungarikum még sokrétűbb megnyilatkozásához! A Helia-D márka alapítása és a kozmetikumok gyártása az 1980-as évekig vezethető vissza. 2004 óta a gyártás Veszprémben zajlik. Míg a márka bemutatóhelye az egyik legtradicionálisabb hatóanyagát, a tokaji aszút és tokaji esszenciát adó Tokaji Borvidéken lévő tolcsvai Helia-D Herba-kastély lett.
Elérhetőség:
Helia-D Herba-kastély
3934 Tolcsva, Szent Imre u. 4.
Telefonszám: 06 47 584 032
Nyitvatartási idő: keddtől-szombatig, 10-17 óráig
Ünnepi nyitvatartásról honlapunkon tájékozódhatnak.
https://herbakastely.hu/
A Szépségszalon szolgáltatásai és a tárlatvezetéssel történő kiállítás-látogatás előzetes bejelentkezéséhez kötött a 06 47 584 032 telefonszámon.
Expressz kozmetikum-készítő foglalkozások minden nyitvatartási napon, 11 és 15 órakor érhetőek el.
Gyártás:
Veszprém, Házgyári út 5-7.
Csak gyártási helyszín, látogatókat itt nem tudunk fogadni.

További információk

Cím

3934 Tolcsva, Szent Imre u. 4.

Termékek

Kiállítás, Kozmetikum-készítő foglalkozások, Szépségszalon, Szálláshely, Helia-D bolt és kávézó-borozó

Kapcsolat

Helia-D Herba-kastély

telefon

+36 47 584 032

email

info@herbakastely.hu

facebook

https://www.facebook.com/HerbaKastely/

weboldal

https://herbakastely.hu/