ESZA infoblokk

Gilberries Pincészet

Bemutatkozás

A Gilberries Pincészet fiatal, a klasszikus Tokajitól eltérő, újhullámos nézeteket és stílust képviselő Tokaj-hegyaljai családi pincészet a szó legszorosabb értelmében. Budapesten töltött évek után a vidék és vidékiség iránti tisztelet hozta őket a természetközeli élet irányába.
A lassú életet a folyamatos pörgéssel ötvözve, ketten dolgoznak mindenen, amit a borászkodás megkövetel. Metszenek, törzstisztítást végeznek, hajtást válogatnak, leveleznek, tetejeznek, kaszálnak, válogatnak, szüretelnek, kóstolnak, hordót mosnak, dugót húznak. Közben jókat beszélgetnek, mert így szeretnek élni. Rátkai parasztházuk pincéjében és a közeli közösségi feldolgozó hipermodern tartályparkjában párhuzamosan készítik boraikat, palackozást követően címkét terveznek, dizájnt álmodnak. Készítenek száraz, félszáraz és édes borokat, gyöngyözőt furmintból, hárslevelűből és sárgamuskotályból. Dűlőtúrákat is vezetnek, mert szeretettel mutatják be a Zemplén kö...rnyezetét mindenkinek, aki szeretne rácsodálkozni, milyen szép hely Magyarország.
Hitvallásuk: „Szeretnénk szépen élni, izgalmas emberekkel jókat beszélgetni, bort kóstolva világokat megismerni, és borainkkal a saját kis világunkat megmutatni.” Termékeik elérhetőek közvetlenül náluk, borok egyenesen a pincéből: 3908 Rátka, Kossuth utca 26. Online felület rendelési szándék esetén: https://docs.google.com/forms/u/1/d/18BKJhMSdoWn6hSw8p1GH9tlyp_bYG-C3LsJIlQlhv70/edit?usp=drive_web Továbbá: Miskolc – ÉGBOLT Café and bar, Miskolc – Zip’s Brewhouse étterem, Pálháza – Vadregény Bisztró Szolgáltatásaik (dűlőtúra) részletes leírása weboldalukon megtalálható. További információ, időpontegyeztetés: +36204460300 / gilberriesandwine@gmail.com Boraik Django gone wild! – Jól érett szőlőből szüretelt, reduktív száraz Furmint, a Hárslevelű könnyedségével fűszerezve. A mindennapok bora, mindig képes meglepetést okozni. A lényeg, hogy guruljon a korty – melegítsen a fagyban és hűsítsen a kánikulában. Ez Django, ha elszabadul. Woodoo love – Száraz Furmint, Hárslevelűvel kerekítve. Gondolkodós bor. Vacsora mellé, a borkedvelő barátodnak ajándékba, magadnak egy hosszú nap végére, ha szereted, érted vagy érdekel Tokaj. Zempléni tölgyfahordóban érlelve, szeretettel. Napsütötte rész – Félszáraz gyöngyöző bor, a Furmint, Hárslevelű és Sárgamuskotály legszerethetőbb arcával. Kuckózáshoz, koccintáshoz, romantikázáshoz, zenéléshez, trécseléshez.  Azoknak, akik évszaktól függetlenül vágynak a napsütötte részre. Éden – Botrítiszes szőlőből készült késői szüret. A szőlőt a tőkéken hagyjuk és várjuk, hogy bekövetkezzen a csoda, ami a világ néhány pontján fordul csak elő, a nemes rothadás. Az eredmény egy virágos rét, szinte szürreális gyümölcsökkel, vibráló citrusos savakkal. Nem vagy édes boros? Akkor kóstold meg és szólj, ha meggyőztünk! Elérhetőségeik: www.gilberriesandwine.com facebook.com/gilberriesandwine instagram.com/gilberriesandwine +36204460300 gilberriesandwine@gmail.com 3908 Rátka, Kossuth utca 26.

További információk

Cím

3908 Rátka, Kossuth utca 26.

Termékek

Készítünk száraz, félszáraz és édes borokat, gyöngyözőt, Furmintból, Hárslevelűből és Sárgamuskotályból. Vezetünk dűlőtúrákat is.

Kapcsolat

Gilberries Pincészet

telefon

+36204460300

email

gilberriesandwine@gmail.com

facebook

https://facebook.com/gilberriesandwine

weboldal

http://www.gilberriesandwine.com