ESZA infoblokk

BESTILLO Pálinkaház

Bemutatkozás

A gönci barack hazája az a fényes, lankás, toszkán tájakhoz hasonló vidék, ahol a legjobban érzi magát. Itt terem a BESTILLO legnépszerűbb gyümölcse, itt gyűjti magába a napfényt, hogy ne csak a készítőinek, hanem a vásárlóknak is örömöt okozzon. A BESTILLO pálinkakóstolóval, főzdebemutatóval és a pálinkasorhoz illő, ínyenc fogásokkal várja látogatóit. Ha szeretne megismerkedni a térség gasztronómiájának eszenciájával, kérjen időpontot akár most! Újdonságként pedig a látogatók megkóstolhatják Mrs. Millicent gint is! Palack dobozban, négyes válogatás, poharak is elérhetők náluk és viszonteladóiknál, többek között a Bortársaság honlapján és boltjaiban: https://www.bortarsasag.hu/hu/parlatok/bestillo
Vigye magával palackba zárva!
 
Termékek elérhetősége
...BESTILLO Pálinkaház, 3885 Boldogkőváralja, Külterület 043/8 hrsz alatt (Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 8:00-16:00, szombaton 10:00-18:00, vasárnap zárva), előre egyeztetett csoportokat nyitvatartási időn túl is fogadnak.

További információk

Cím

3885 Boldogkőváralja, Külterület 043/8 hrsz.

Termékek

Prémium pálinkák: gönci kajszibarack, piros vilmoskörte, cigánymeggy, szomolyai cseresznye, szilva, alma, érlelt aszútörköly, muskotályos szőlő, nem egy meggy, birsalmás, birs, feketeribizli, kökény, vadcseresznye, som, szeder, sajmeggy, muskotályos szőlő-málna pálinka, málna pálinka.

Mrs. Millicent gin

Kapcsolat

BESTILLO Pálinkaház

telefon

+36 70 423 9318

email

csilla.juhasz@bestillo.hu
info@bestillo.hu

facebook

https://www.facebook.com/bestillopalinka/

weboldal

http://www.bestillo.hu/
https://www.bortarsasag.hu/hu/palinka/?filter5=gyumolcs&filter6=bestillo