ESZA infoblokk

Bemutatkozás

Magunkról

A BORA 94 Nonprofit Kft. a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Önkormányzat gazdasági társasága. Fő profilunk elsősorban a területfejlesztéshez kapcsolódik, így már több mint 25 éve főként programmenedzseléssel, pályázatok írásával, projektek gondozásával és menedzselésével foglalkozunk. Számos partnerünk van megyeszerte, amelyek közül jelentős hányadot tesznek ki az önkormányzatok. Kiváló kapcsolatot ápolunk a települések vezetőivel és a közösségekkel, így sokszor nyílik lehetőségünk arra is, hogy megismerhessük a helyi különlegességeket. Ezért is örültünk annak, amikor a Foglalkoztatási Paktumban azt a megbízást kaptuk, hogy a megyénk gazdálkodásának egyre tekintélyesebb részét képező helyi termékekkel foglalkozó vállalkozások, önkormányzatok számára segítséget nyújtsunk tevékenységük sikeresebbé tételében. Izgalmas és érdekes ez a munka is, ezért örömteli misszióként és egyben kihívásként tekintünk rá, melynek igyekszünk tudásunk legjavát adva, büszkén megfelelni.

 Ez a BORA esszenciája.

esszencia borsod

Mi az Esszencia?

Új oldalunkon tehetséges, különleges, hagyományaikat őrző, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei termelőket és termékeiket szeretnénk bemutatni Neked. Mert hiszünk benne, hogy ma egyre több vásárlónak fontos, hogy jó minőségű, egészséges, egyedi termékekhez jusson úgy, hogy biztos lehet benne, a megvásárolt áruk eredete megbízható, azokat szakavatott kezek készítették, akár évszázados családi receptúrák vagy termelési folyamatok alapján. A termelők számára is nagy jelentősége van annak, hogy új lehetőségeket kapjanak a bemutatkozásra, ezzel is közelebb kerülve leendő vásárlóikhoz. Az Esszencia oldalán folyamatosan bővülő rendkívül színes termékpalettát találsz, jelenleg több, mint 130 termelő bemutatkozásával és elérhetőségével. Keresd és találd meg a kedvencedet, válogass a 25 kategória portékáiból. Katalógusunk tehát nem webáruház, ha vásárolni szeretnél, a lehetőségekkel kapcsolatosan bővebb információt maguktól a készítőktől kaphatsz megadott elérhetőségeiken.

Szeretettel, Neked, Borsodból

Csatlakozz Te is!

Az Esszencia oldalán minden Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei termelőnek szeretnénk bemutatkozási lehetőséget biztosítani, így Neked is. Ez a lehetőség térítésmentes. Az info@helyiesszencia.hu címre írt elektronikus levélben vedd fel velünk a kapcsolatot vagy töltsd ki az oldalon található űrlapot!

Esszencia – Itt a helyed!

Vásárolj helyi terméket,
vegyél igénybe helyi szolgáltatásokat!